Handelsbetingelser


Disse salgs- og leveringsbetingelser er gældende ved handel på www.boesencph.com til levering i Danmark på den danske hjemmeside og i EU på den internationale hjemmeside.

Levering

Dine smykker leveres i løbet af 1-3 dage.

Når din ordre er pakket og klar til afsendelse, modtager du automatisk din kvittering pr. e-mail med tilhørende Track & Trace nummer, således at du har mulighed for følge forsendelsen.

Du kan både vælge hjemmelevering eller levering til en pakkeshop. Du er også meget velkommen til at afhente din ordre i vores butik på Østerbro i København.

Hos Boesen Cph bestræber vi os på altid at have vores lagerstatus opdateret. I tilfælde, hvor vi ikke har en vare på lager og der forekommer uventet forlænget leveringstid, vil du hurtigst muligt blive kontaktet pr. telefon eller e-mail.

Fragt

Fragt kr. 29 i Danmark. Fri fragt ved køb over kr. 500

Returnering og ombytning

Du har naturligvis ret til at fortryde dit køb. Boesen Cph giver 30 dages fuld returret fra den dag, du modtager varen. Du skal selv dække forsendelsesomkostningerne ifm. returnering. Send os venligst en mail på info@boesencph.dk. Varen skal returneres i ubrugt stand sammen med købsdokumentation til Boesen Cph, Århusgade 6, 2100 København Ø. Vi sender en bekræftelse pr. e-mail på modtagelse og refundering.