Om Boesen Cph


Hos Boesen Cph står vores mantra klart. Det har det gjort, siden vi åbnede for første gang i 2005 i en lille butik på Østerbro, hvor der sidenhen er blevet lavet smykker til dem, der sætter pris på tre ting over alle andre: tidløst design, høj kvalitet i materialerne og bæredygtighed. Vi har den største respekt for vores kunder. Derfor er det hos os essentielt, at du oplever den bedste service, og at du deler den samme begejstring for kvaliteten i vores produkt, som vi. Dét er vores mantra. 
Da Boesen Cph i sin tid blev skabt, var det, fordi vi savnede noget helt unikt på markedet - nemlig simple, elegante smykker af højeste kvalitet, der kommer fra et socialt- og miljømæssigt bæredygtigt bagland med respekt for hvert et skridt i processen, der ligger bag produktionen. 
Bæredygtighed er noget, der ligger vores hjerte nær og alle Boesen Cph smykker er lavet med genanvendt guld og sølv. Vi er naturligvis også registrerede i Ædelmetalkontrollen.
Vores produkter vil løbende blive lagt op i webshoppen og du kan med fordel skrive dig op til vores nyhedsbrev for at holde dig opdateret om nye ankomster og tilbud et par gange om året. 
Velkommen til! Vi håber, du kan lide vores smykker.

De bedste hilsner,

Boesen Cph